Nieuws - Nieuwe Citroën C3

do 1-09-2016 -

EEN GEDURFD DESIGN
De nieuwe C3 trekt direct de aandacht door zijn unieke vorm. Zijn hoge en charismatische frontpartij en geprononceerde welvingen geven hem een krachtig en energiek voorkomen. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een trendy model dat helemaal van deze tijd is.

Een model met een unieke persoonlijkheid, met vele personalisatiemogelijkheden. 
De nieuwe C3 is leverbaar in een tweekleurige uitvoering met keuze uit 3 kleuren voor het dak en bijbehorende kleuraccenten voor de mistlampen, de buitenspiegelkappen, de achterstijlen en de Airbumps®.
Het interieur is leverbaar in 4 thema's, zodat iedereen een interieur kan kiezen dat bij zijn eigen karakter past. Het interieur geeft zijn inzittenden direct een ruimtelijke indruk, die wordt geaccentueerd door de uitvoering van de stoelen en het horizontale en strakke design van het dashboard.

COMFORT
Het gevoel van comfort wordt bij het instappen direct al ervaren dankzij de comfortabel uitziende en zittende stoelen, het glazen panoramadak dat voor een zee van licht in het interieur zorgt, de handige opbergmogelijkheden en de ruime en uitnodigende zitplaatsen.
Dit gevoel wordt versterkt door het kleur- en materiaalgebruik dat is geïnspireerd op de meubel- en reiswereld, wat ervoor zorgt dat de inzittenden zich snel thuis voelen in de C3. Het cocon-effect van dit interieur zorgt ervoor dat de inzittenden zijn afgeschermd van de weg.
Ook het gebruiksgemak draagt bij aan dit gevoel, dankzij bijvoorbeeld het keyless entry and start-systeem en het 7 inch touchscreen waarop alle bedieningsfuncties bijeen zijn gebracht. De nieuwe C3 is een praktische en compacte vijfdeursauto met een lengte van slechts 3,99 m.

MODERNE TECHNOLOGIE
Als wereldprimeur levert Citroën de nieuwe C3 met de ConnectedCAM Citroën™. Met een perfect in de binnenspiegel geïntegreerde Full HD-camera kunnen levensmomenten worden vastgelegd in beelden die vervolgens gedeeld kunnen worden via de sociale media. Bij een aanrijding worden de beelden automatisch opgeslagen. Dit systeem kan dus goed van pas komen als er na een ongeval bewijs moet worden geleverd in verband met de schuldvraag.
Daarnaast is de nieuwe C3 voorzien van een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder vergemakkelijken: zo wordt hij naar zijn bestemming begeleid door het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom-technologie en spraakherkenning, bij het achteruitrijden geassisteerd door de achteruitrijcamera en beschermd door het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking.

PRIJZEN
De nieuwe C3 is er al vanaf € 14.684,-!
Deze Live uitvoering heeft onder andere:
Cruise control, verkeersbord herkenning, Lane Departure Warning System & Hill Start Assist

Kiest u voor de Feel uitvoering, heeft u bovenop de bovengenoemde opties ook nog:
Airconditioning, Radio met Bluetooth, USB & AUX aansluiting met bediening via het stuur, Start en Stopsysteem, LED dagrijverlichting & mistlampen vóór. De Feel uitvoering rijdt u vanaf € 16.784,-

De meest complete uitvoering is de Shine, deze heeft bovenop de uitrusting van de Live & Feel uitvoering ook nog:
Achteruitrijcamera, LM Velgen, parkeersensoren achter, regensensor, automatische verlichting & Citroën Connect Box.
De Shine is er vanaf € 18.584,-!

We verwachten de nieuwe C3 half november in onze showroom!

 

<< Terug naar overzicht