Nieuws - Binnenkort in de showroom: de nieuwe C3 Aircross

di 13-06-2017 -

Citroën heeft in 2017 een waar SUV-offensief ingezet met de introductie van twee nieuwe modellen. Na de onthulling van de C5 AIRCROSS op de autoshow van Sjanghai is het de beurt aan de Citroën C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden! Deze tweede, compactere SUV komt in het najaar van 2017 op de Nederlandse markt en is in juli al bij ons te bestellen.

De op de concept car C-Aircross van begin 2017 geïnspireerde nieuwe Citroën C3 AIRCROSS geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Een karakter dat niet alleen het Citroën-DNA weerspiegelt, maar ook onlosmakelijk is verbonden met de wereld van de SUV. 

De Citroën C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. 

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. 

 

<< Terug naar overzicht