Mitsubishi Space Star

Mitsubishi

Eén oogopslag zegt het allemaal: de Space Star pakt u in met zijn krachtige, moderne uitstraling. Geniet van de chromen details, zijn fraaie strakke lijnen en de afwerking van hoog niveau. Ook voelbaar en zichtbaar in het ruime, comfortabele en complete interieur.

Neem plaats in de Space Star en ontdek zijn verfrissende rijplezier. Geniet van zijn comfort door zijn verfijnde styling, royale binnenruimte, vrij zicht rondom, rijke uitrusting en de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteun.

cleartec_product_detail

De Space Star biedt maximaal rijplezier en is tegelijk vriendelijk voor het milieu. Deze compacte alleskunner rijd je met speels gemak. Daarbij is hij de zuinigste in zijn klasse en biedt hij bovendien 'veel voor weinig', zonder enige concessie te doen aan prestaties, comfort en veiligheid.

Elke rit met de Space Star betekent maximaal rijplezier, dankzij zijn pittige prestaties, uitstekende rijeigenschappen en voorbeeldige brandstofverbruik. Vlot woon-werkverkeer, lekker shoppen in de stad, een weekendje eropuit: met de Space Star is het altijd volop genieten. Hij is snel, wendbaar en beschikt over een uitstekende wegligging. Krappe bochten en strak inparkeren zijn met de Space Star een fluitje van een cent.

bekleding

De Space Star is uitgerust met diverse actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die alle inzittenden maximale bescherming bieden. ASC en ABS + EBD helpen de bestuurder de auto moeiteloos te beheersen. Komt het onverhoopt toch tot een aanrijding, dan biedt het uitgebreide airbagsysteem de bestuurder en inzittenden maximale bescherming. Stap in de Space Star en geniet van veilig en zorgeloos rijden.

Voor meer informatie of wilt u een offerte ontvangen:


Meer informatie