Mitsubishi Outlander

Mitsubishi

Zijn krachtige, dynamische uitstraling weerspiegelt zijn onovertroffen raffinement, robuustheid en rijprestaties. Van zijn imposante front tot de stijlvolle achterzijde maakt de Mitsubishi Outlander geen geheim van het rijplezier van deze ongeëvenaarde SUV.

Het frontdesign ‘Dynamic Shield’ van Mitsubishi Motors draagt de functionaliteit in zich van opeenvolgende generaties van de Pajero en Lancer Evolution. De zwarte middensectie straalt power en prestaties uit. Het maakt deel uit van een krachtig front, waaruit bovendien bescherming spreekt voor mens en machine. 

Bij dit design gaan vorm en functionaliteit hand in hand. Het vormt tevens de blauwdruk voor het frontdesign van Mitsubishi-modellen in de toekomst. Deze designtaal vormt de basis van het frontontwerp dat modellen in verschillende segmenten naar een hoger niveau brengt.
Het imposante front, waarin zwart de boventoon voert, straalt sportiviteit uit. Links, rechts en aan de onderzijde vormt het een geheel met de bumpers, waardoor een ‘protective shield’ ontstaat. 
De koplampunits en grille in het front versterken het robuuste karakter van de Outlander. Dezelfde krachtige, stabiele uitstraling zien we terug aan de achterzijde. Hield de styling van het front bij vorige modellen op aan de zijkanten, bij het nieuwe model loopt het karakteristieke frontdesign door tot op de flanken, waardoor de auto een nog imposanter uitstraling heeft.

EU17OUTLANDER_P03_04

Het design van de Outlander is meer SUV dus heeft het ook meer SUV-stijlelementen, zoals een grote, in zilver gespoten beschermplaat aan de onderzijde van het front. De krachtige SUV-uitstraling wordt verder versterkt doordat de onderzijde van de carrosserie is uitgevoerd in zwart en de flanken onderaan zijn voorzien van brede stootsierlijsten.
De combinatie van het krachtige front en LED-technologie voor de koplampunits en parkeerverlichting maakt de Outlander een stijlvolle verschijning in de binnenstad.
Het dynamisch design, de essentie van elke Mitsubishi, is een directe afgeleide van de functionele technologie van de Pajero en Lancer Evolution. De Outlander mag ermee gezien worden, op buitenwegen en offroad.

Het interieur is uitgevoerd met tal van handige functies. Een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en praktisch bedieningsgemak. De Mitsubishi Outlander is de auto die u op het lijf geschreven is. Ontdek hem en ervaar zelf het rijplezier.

Uitrusting
De Outlander levert de uitstekende prestaties die u van een stoere SUV mag verwachten, inclusief een krachtige acceleratie en voorspelbare rijeigenschappen. Wat uw reisdoel ook is, u zult genieten van de SUV-voordelen van een nieuwe generatie, met aandacht voor het milieu door optimale brandstofefficiency en een lage CO₂-uitstoot.

Voor meer informatie of een offerte kunt u uw gegevens achterlaten:


Meer informatie